Ihmis-Barbie käytti miljoonan ulkonäköönsä – näin vastasi kritiikkiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen laulaja sekä glamourmalli Nikki Exotika on käyttänyt kertomansa mukaan miljoona dollaria ulkonäkönsä muokkaamiseen. Transainen haluaa näyttää Barbie-nukelta. Hän saa runsaasti arvostelua osakseen tyylivalintojensa ja huomionhakuisuutensa vuoksi.

– Minut tunnetaan ja tullaan aina tuntemaan, ihan kaikkialla maailmassa Barbiena. Saan jatkuvasti ihmisiltä viestejä, että olen jäljittelijä ja huijari, Nikki kertoo Instagramissa ja sanoo, että häntä itseään ei kiinnosta tippaakaan, miten ihmiset hoitavat julkisuuttaan.

– Rakastan ihmisiä, jotka luovat oman uransa. He ovat tekijöitä, luovia ja lahjakkaita yksilöitä.

– Tämä ei ole kilpailu.

Nikki on oikealta nimeltään Nicole Sanders. Hän kuitenkin syntyi pojaksi, ja eli teini-ikäiseksi Jason Torres -nimisenä. Häntä koulukiusattii erikoisen tyylinsä takia. Nikki Exotika on muuttanut lähes kaiken ulkonäössään. Hänellä on runsaasti ihailijoita sekä faneja. Hänelle ei riitä, että on kaunis ulkonäöltään. Nikki haluaa olla henkeäsalpaavan hyvännäköinen.