Asiantuntija paljasti: Tämä on paras hetki television ostamiseen

Digi · Terhi Piiroinen

Loppuvuosi on täynnä tarjouksia, kun kaupan ala kuhisee Black Fridayn, Hullujen päivien, Asiakasomistajapäivien, Mammuttimarkkinoiden, joulualennusten ja Cyber Mondayn viidakossa. Jos haluaa katsella ensi vuonna televisio-ohjelmia 60-tuumaisesta töllöttimestä, kannattaa uuden näköradion hankinta ajoittaa oikeaan ajankohtaan.

Dolby Laboratoriesin varatoimitusjohtaja John Couling sanoo, että Black Friday on muodostunut kansainvälisesti parhaimmaksi ajankohdaksi ostaa uusi televisio. Ajankohtaan sisältyy paljon elektroniikkamyyntiä ja jälleenmyyjät voivat tyhjentää varastojaan. Hintoja voi viilata huolellisemmin kysynnän ollessa korkea. Myös kevät on mainiota aikaa televisiohankinnoille, koska uudet mallit ovat tulossa markkinoille.

Televisioiden hinnat ovat laskeneet huomattavasti takavuosiin verrattuna. Vaikka uutta telkkaria ei saisikaan alennusmyynnistä, on hinta silti aiempaan edullisempi. Hankinnassa kannattaa kiinnittää huomiota omiin tarpeisiin, mikä kuvanlaatu, koko ja hintaluokka itselleen sopii, Couling vinkkaa PureWow-lehdelle.