Britney Spears ihmetyttää rohkeilla alastonkuvillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Somepäivityksessään jo pitkään hämmästyttänyt poptähti Britney Spears teki elokuussa katoamistempun, kun hänen Instagram-tilinsä suljettiin. Kyseessä ei kuitenkaan ollut ensimmäinen kerta, kun laulajatar pani Instagraminsa katkolle. Sittemmin hän teki paluun.

Nyt poptähti on poseerannut jälleen poikkeuksellisen härskissä alastonkuvassa. Siinä täysin alaston poptähti levittelee poseeraa polvillaan rantavedessä kädet rannoillaan. Paljaan jalkovälin peitoksi on jälkikäteen pantu pieni punainen sydän. Kuvista voidaan huomata myös, ettei Spears ollut tuolloin rannalla yksiin, sillä taustalla näkyy muita ihmisiä.

Britney Spears julkaisi taannoin yhteiskappaleen Elton Johnin kanssa. Hold Me Close sai ensiesityksensä viime viikon perjantaina. Kappale saavutti heti iTunesin ensimmäisen sijan useissa kymmenissä maissa. Britney Spears ei ole kuitenkaan lopettanut kokonaan somettamista, sillä naisen julkaisuja nähdään edelleen Twitterissä.