Kris Jenner osti 700 dollarilla kannabiskarkkeja – syyttää lonkkakipua

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Perheensä managerin ja matriarkan Kris Jennerin elämä on ollut vaiherikasta seurattavaa myös Kardashianit-televisiosarjan faneille. Nyt 66-vuotias nainen kertoo turvautuvansa kannabiksella terästettyihin karkkeihin lievittääkseen lonkkakipuaan.

– Kärsin kivuista nukkuessani, ja se näyttää muuttuvan vain pahemmaksi. Yritän vain saada helpotusta. Kuunnelkaa kaikki, Kalifornian osavaltiossa tämä kaikki on hyvin laillista. Sinun täytyy olla 21-vuotias ja voit kävellä kauppaan ostamaan kannabisnallekarkkeja!

Kris kävi poikaystävänsä Corey Gamblen kanssa kannabiskaupassa Palm Springsissä ja osti tuotteita nivelkipuun. Hän osti CBD- ja THC-nallekarkkeja, joissa oli erilaisia hedelmäisiä makuja, kuten vesimeloni, kirsikka ja ananas. Hän törsäsi yhteensä 732 dollaria, People-lehti raportoi.