Nightwish jää keikkatauolle – ennen sitä stadionkonsertti Vaasassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen metalliyhtye Nightwish kiertää ahkerasti maailman esiintymislavoja syksyn ja alkuvuoden aikana. Ensi vuonna yhtye vetäytyy keikkatauolle. Ennen sitä on kuitenkin tiedossa vielä ainakin yksi esiintyminen Suomessa.

Nightwish tiedotti esiintyvänsä lauantaina 17. kesäkuuta 2023 Lemonsoft-stadionilla Vaasassa, eli yhtyeen rumpalin Kai Hahton kotikaupungissa. Yhtyeen mukaan kyseessä tulee olemaan yksi viimeisistä ennen taukoa. Liput anniskeluoikeuksien vuoksi alaikäisiltä kielletylle keikalle tulevat myyntiin maanantaina 10. lokakuuta.

Nightwish pitää maailmankiertueensa jälkeen taukoa esiintymisestä keskittyäkseen tulevan albuminsa työstämiseen. Yhtyeen viimeisin albumi, Human. .:||: Naure. julkaistiin vuonna 2020. Yhtye sai tänä vuonna uuden jäsenen basisti Jukka Koskisen liityttyä riveihin Marko Hietalan tilalle.