Kanye West: ”Kardashianit ovat valehtelijoita ja kaapanneet tyttäreni”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Superjulkkis Kim Kardashian erosi Kanye Westistä aiemmin tänä vuonna. Hän jakaa neljä lasta räppärin kanssa- Lapset ovat yhdeksänvuotias North, kuusivuotias Saint, neljävuotias Chicago ja kolmevuotias Psalm.

Nyt Kanye on väittänyt, että Kardashianit ovat pitäneet salaiset syntymäpäiväjuhlat lapsille, eikä häntä ole kutsuttu sinne. Khloe Kardashian pyysi Kanye Westiä lopettamaan vouhkaamisen ja perheen hyväksikäyttämisen. Mies esiintyi äskettäin White Lives Matter -paidassa, jonka osa ihmisistä on tulkinnut rasisistiseksi kannanotoksi.

Osa taas on mieltänyt paidan pitämisen tasa-arvoa kannattavaksi lauseeksi, jossa jokaisen ihmisen elämä merkkaa ilman, että ryhdyttäisiin erittelemään rotua tai ihonväriä. Kanye raivostui Khloen pyynnöistä.

– Te valehtelette ja olette kaikki valehtelijoita. Te periaatteessa kidnappasitte Chicagon hänen syntymäpäivänään. Hän tulee aina muistamaan, että hänen isänsä ei ollut mukana, West ränttäsi netissä, Yahoo uutisoi.