Pankkiautomaatti päätyi revittiin irti pyöräkuormaajalla Mäntsälässä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mäntsälässä sijaitsevan Citymarketin ulkoseinästä on varastettu pankkiautomaatti raskasta kalustoa apua käyttäen. Itä-Uudenmaan poliisi sai hälytyksen rikoksesta kolmen aikoihin aamuyöstä 7. lokakuuta.

Valvontakamera paljasti, että Citymarketin pihaan oli ajettu isokokoinen pyöräkuormaaja. Automaatti oli revitty irti seinästä kuormaajan avulla. Pyöräkuormaajalla liikkeellä olleet kaksi miestä olivat tämän jälkeen nostaneet automaatin kyytiin.

Rikoksessa käytetty pyöräkuormaaja li aiemmin anastettu Mäntsälän Liedontieltä. Teon jälkeen se oli ajettu Liedontiellä sijaitsevaan toiseen pihaan ja hylätty. Poliisi arvelee tapahtumaan liittyneen myös toinen ajoneuvo, joka oli nähty hinaamassa kuomullista kevytperävaunua.

Poliisi pyytää vihjeitä erityisesti kello 02-04 välisenä aikana tapahtumapaikan läheisyydessä liikkuneista henkilöistä ja ajoneuvoista. Vihjeitä voi toimittaa Itä-Uudenmaan poliisilaitokselle.