Tässäkö Isojalan ulostetta? Läjän kuva julkaistiin somessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Markkinoinnin perusperiaatteen taustalla on lause: ”Ulosteesta ei saa konvehtia”. Nyt kuitenkin Yhdysvaltojen Oregonissa toimiva hotelli on päättänyt yrittää kepillä jäätä ja yhtiö on julkaissut Instagramissaan kuvan isosta sontaläjästä.

Tähän on myös pätevä, ehkäpä jopa markkinoinnin kannalta nerokas syy. The Steamboat Innin omistajat väittävät, että legendaarinen isojalka on käynyt alueella. Todistusaineistona on isojalan ulosteeksi väitetty kakkakasa. Ulosteen löytänyt on väittänyt, että ei ole koskaan aiemmin törmännyt vastaavaan.

Nyt kuvan avulla houkutellaan alueelle vierailijoita. Isojalka eli Sasquatch on tuntematonta olento, joita väitetään asuvan Pohjois-Amerikassa. Se muistuttaa lumimiestä, mutta on karvainen ja suurikokoinen kädellinen.

Isojalan väitettyjä jalanjälkiä on löydetty vuosien saatossa tuhansittain, joista suurimmat ovat olleet 60 senttimetriä pitkiä ja 20 senttimetriä leveitä. Oregon on erityisen tunnettu isojalkaan liittyvistä tarinoistaan.