Maksamatta jättävä asiakas piinannut Tampereen kauneushoitoloita – sarjakaunistujasta useita rikosilmoituksia

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tamperelaisia kauneudenhoitoalan yrityksiä piinaa sarjakaunistujaksi kutsuttu henkilö. Asiakkaalla on tapana poistua liikkeistä maksamatta, yleensä samanlaisen sepitteen varjolla. Erikoisesta petossarjasta ensimmäisenä uutisoineen Aamulehden mukaan tapauksista on tehty rikosilmoituksia.

Fair Hair & Beauty -kauneushoitolan ripsiteknikko Maria Nordling kuvaili sarjakaunistujan petostyyliä Aamulehden Moro-liitteelle. Ripsihoidon jälkeen Anna-nimellä esiintynyt asiakas oli yrittänyt käyttää maksuvälineenä kahta korttia, jotka molemmat hylättiin. Asiakas kertoi lopulta unohtaneensa tunnusluvun, minkä vuoksi hän ei saisi rahaa pankkiautomaatista.

Asiakas lupasi maksaa saamansa laskun kotonaan, mutta rahoja ei koskaan kuulunut. Nordlingin kokema rahallinen tappio oli 82 euroa. Yrittäjän julkaistua somessa aiheeseen liittyvän päivityksen tuli vastaavia tapauksia ilmi kymmenittäin.

– Hän varaa eri nimillä ajan aina eri hoitajille ja tulee aina myöhässä, jolloin voi livahtaa suoraan hoitohuoneeseen, jotta muut työntekijät eivät kohtaa häntä, Nordling kuvaili.

Moron jutun jälkeen poliisi on saanut tekijäehdokkaita tapauksille. Tapauksia tutkitaan petoksina tai lievinä petoksina.