Tässä kaikkien aikojen katsotuin TikTok-video – yli 2,2 miljardia katselukertaa

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

TikTok on muutamassa vuodessa noussut suosituimpien somesovellusten joukkoon erityisesti nuorten keskuudessa. Samalla julkisuuteen on noussut joukko sometähtiä, joiden suosio perustuu nimenomaan TikTokissa jaettuihin videoihin.

Kaikkien aikojen katsotuimpien TikTok-videoiden joukossa on yksi ylivoimainen ykkönen. Silmänkääntötempuistaan tunnetun Zack Kingin Harry Potter-teemaisella videolla on hurjat 2,2 miljardia katselukertaa. Hämmästystä herättäneellä, vuonna 2019 julkaisemallaan videollaan King näyttää lentävän ilmassa luudan varassa.

TikTokin toiseksi katsotuimman videon julkaisi taitava meikkiguru James Charles. Kyseisellä videolla hän ei tosin varsinaisesti esittele meikkaus- tai maskeeraustaitojaan, vaan sisarensa joulujuhlia. Vuonna 2019 julkaistu video on kerännyt hurjat 1,7 miljardia katselukertaa.

Katsotuimpien videoiden kolmannella sijalla on jälleen Zack Kingin video. 1,1 miljardia kertaa katsotulla videolla mies yrittää epätoivoisesti etsiä piilopaikkaa piiloleikin aikana. Lopulta sellainen löytyy yllättävästä paikasta, vessan peilistä.

@zachking They rejected my application to Hogwarts but I still found a way to be a wizard. 🧹#illusion #magic #harrypotter ♬ Zach Kings Magic Broomstick – Zach King

@jamescharles Welcome to the Sisters Christmas Party! 🎅🏻❤️ #fyp #christmas #HolidayBeat ♬ Tactical Christmas – Chivi 😘 • Friend

@zachking This is the best hiding spot ever #hideandseek #magic ♬ original sound – Zach King