Hymy: Big Brotherista tunnettu Nino Hermas on kuollut

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Big Brother -talossa kaksi kertaa asunut BB-Nino, eli Nino Hermas on kuollut. Hän oli vasta 43-vuotias. Hänen on kerrottu menehtyneen sairauskohtaukseen sairaalassa.

Nino oli aiemmin kertonut elämänsä olleen hieman turhankin railakasta suositun televisio-ohjelman jälkeen. Hän oli kuitenkin raitistunut. Miehellä oli viisivuotias lapsi. Ninon äiti vahvisti kuoleman Hymy-lehdelle. Lisäksi Big Brotherin vuonna 2006 voittanut Sari Nygren on muistellut edemennyttä ja rakasta ystäväänsä Facebookissa.

– Tuntuu niin pahalta, joka paikkaan sattuu, koskee niin kovaa, rakas ystävä on poissa. Sain kokea niin monta yhteistä hetkeä kanssasi. Kun mulla oli paha olla, tulit toiselta puolelta Suomea halaamaan, lähdit saman tien, Nygren kirjoittaa Facebookissa.

– Hyvää matkaa rakas hullu Nino.

BB-Nino osallistui Suomen Big Brother -ohjelmaan sarjan huippuvuosina 2009 ja 2010, jolloin ohjelmalla oli suuri yleisömäärä. Formaatti oli varsin tuore, mutta kuitenkin vakiinnuttanut paikkansa suomalaisten olohuoneissa. Hän kertoi kuvausten aikana, että olisi käyttänyt voittorahat massiivisten velkojensa maksamiseen.