Jennifer Nicole Lee on nyt tulikuuma fitness-kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Jennifer Nicole Lee tunnetaan fitness-tähtenä ja ruokakirjailijana, jonka teesejä miljoonat naiset noudattavat. Ylipainoinen perheenäiti laihdutti 40 kiloa totaalisen elämänmuutoksen myötä ja nousi julkkikseksi. Nykyisin Leellä on satoja tuhansia seuraajia eri somekanavissa.

Taannoin pelkässä vartalomaalissa poseerannut fitness-kaunotar nähdään nyt keikistelemässä sinisissä biksuissa pysäyttävän upeissa kreikkalaisissa maisemissa. Kyseinen lomasaari lienee Santorini tai vastaava, mutta maisemat ovat henkeäsalpaavat.

Jennifer Nicole Lee tunnetaan siitä, että monissa otoksissa hänen yllään nähdään minikokoiset biksut, joista muodot ovat lähes pursuamaisillaan ulos. Perheenäiti esittelee uusia kurvejaan syystäkin, sillä hänen esimerkillään tuhannet naiset ovat onnistuneet laihduttamaan – enemmän tai vähemmän.