Nenäpäivä tulee taas – huippuartisteja suorassa lähetyksessä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nenäpäivää vietetään 11. marraskuuta, mutta kampanja näkyy jo lokakuun aikana. Tänä vuonna teemana on läheisyys. Perinteisen suoran Nenäpäivä-lähetyksen Tampereelta juontavat tänä vuonna artisti ja televisiopersoona Mikko Kuustonen, uutistoimittaja Hanna Visala sekä Putouksesta tuttu näyttelijä Maaria Nuoranne.

– Maailmassa on eletty viimeiset vuodet kriisien aikaa. Kriisit ovat näyttäneet, että se mikä tapahtuu lähellä, vaikuttaa kauas ja se mikä tapahtuu kaukana, saattaa mullistaa meidän ja läheistemme elämän. Välittäminen ja yhdessä oleminen on nyt erityisen tärkeää, joten Nenäpäivä haluaa tuoda ihmisiä yhteen iloisissa hyvän tekemisen merkeissä, kertoo Nenäpäivä-säätiön toiminnanjohtaja Riina Paasio.

Illan musiikista vastaavat Samu Haber, Erin, Irina, Saara Aalto, Hassan Maikal, Antti Ketonen, Jesse Kaikuranta, Nelli Matula ja Ida Elina sekä Matti ja Teppo & Portion Boys. Nenäpäivä kerää varoja maailman heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi tehtävään kehitysyhteistyöhön.