Sofia Richie menee naimisiin – polttarit pidettiin Pariisissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lionel Richien tyttärenä julkisuuteen noussut Sofia Richie on kihlautunut musiikkipiireistä tutun Elliot Graingen kanssa. Häitä juhlitaan pian ja nyt Sofia on matkustanut isosiskonsa kanssa juhlimaan polttareita Pariisiin. He ovat pukeutuneet hauskoihin asusteisiin.

– Polttarit alkakoon!, Sofia Richie kirjoitti kuvaan, jossa poseerasi hänen 41-vuotias isosiskonsa Nicole Richie. Nicolella oli päässään panta, jossa oli kaksi penisfiguuria kattoa kohti.

Sofia ja Elliot ovat seurustelluee hieman yli vuoden, viime kesästä lähtien. Grainge pyysi Sofian kättä hänen isältään Lionel Richielta. Mies suostui heti. Lionel Richie on tuntenut tyttärensä kihlatun Elliotin hänen lapsuudestaan asti, sillä he ovat olleet perhetuttuja vuosikausien ajan. Elliot on Universal Music Group -yhtiön toimitusjohtajan Lucian Graingen poika.