Tori Spelling avautui teinien kasvatuksesta – päivitys osui naulan kantaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tori Spelling on nykyisin 49-vuotias näyttelijä, mutta myös suurperheen äiti. Hänellä on miehensä Dean McDermottin kanssa viisi lasta, joista kaksi on poikia ja kolme tyttöjä. Nyt Tori Spelling on pinteessä teini-ikäisten lastensa kanssa, vaikka ainoastaan kaksi hänen lapsistaan on saavuttanut murrosiän.

– Minulla on nyt kaksi teini-ikäistä ja nyt kerron kaikille: Jos talossanne ei vielä ole teiniä, niin odota vain! Olimme ajatelleet taaperovaiheen olevan vaikeaa, mutta teini-ikä on pelkkää angstia, hän kertoi PEOPLE-lehden Every Day podcastissa.

Hän juontaa Love at First Lie -nimistä sarjaa Maltalla. Nainen on yrittänyt ottaa välillä osan lapsistaan mukaan kuvauksiin, koska erillään olo on vaikeaa. Hänellä on viisivuotias Beau, kymmenenvuotias Finn, 11-vuotias Hattie, 14-vuotias Stella ja 15-vuotias Liam.