Ville Valon maalaamat kaiuttimet huutokaupataan – varat hyväntekeväisyyteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ensi- ja turvakotien liitto on valtakunnallinen lapsi- ja perhejärjestö, joka auttaa vaikeissa ja turvattomissa oloissa eläviä lapsia ja perheitä sekä tekee perheväkivaltaa ehkäisevää työtä. Nyt järjestö on saanut varainkeruuseen mukaan suomalaisen rocktähden, Ville Valon. Laulaja on maalannut huutokaupattavaksi kaksi kaiutinvalmistaja Genelecin monitoria.

Kaiuttimien huutokauppasumma lahjoitetaan lyhentämättömänä Ensi- ja turvakotien liitolle. Uniikit 8341-monitorit huutokaupataan eBayssa 13.–31.10.2022. Valo on suunnitellut ja toteuttanut monitorien maalauksen, joka on nimeltään Vertigo Eyes.

– Pikkuisilla on hyvin harvoin mahdollisuus valita kotiaan, ja uskon vilpittömästi siihen, että jokaisella tulisi olla oikeudenmukaiset lähtökohdat elämän taipaleelle, ennen kuin he voivat itse päättää minkä tien valita, Ville Valo perustelee tekoaan.

– Mahdollisuus auttaa Ensi- ja turvakotien liittoa tuntuu merkitykselliseltä ja tarkoituksenmukaiselta, ja toivon, että tällä on todellista vaikutusta ihmisten elämään, ja auttaisimme saavuttamaan tulevaisuuden ilman pelkoa.