Britney Spears katosi taas Instagramista – raivosi sitä ennen vanhemmilleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sosiaalinen media ei ole yleisen mielipiteen äänitorvi. Se on ainoastaan niille sopiva julkaisualusta, jotka ovat valmiita pitämään eniten ääntä tai olemaan esillä. Mikäli henkilöllä on vaikeuksia suodattaa asioita tai hillitä omaa impulssikontrolliaan, ei sosiaalinen media ole välttämättä kovinkaan suotuisa ympäristö.

Yksi esimerkeistä on maailman tunnetuimpien laulajien joukkoon lukeutuva Britney Spears. Nainen on julkaissut sosiaaliseen mediaan vuosien ajan kyseenalaista sisältöä. Nyt hän on arvostellut jälleen kerran holhouksestaan vastanneita vanhempiaan Instagramissa. Hieman hetkeä myöhemmin hän sulki tilinsä kokonaan.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Britney Spears poistaa tilinsä. Hän on sulkenut palvelun lukuisia kertoja. Jo tämäkin kielii impulssikontrollin pettämisestä, kun ihmisten tulisi harkita sosiaalisen media käyttäytymistä aiempaa enemmän, vaikka julkaiseminen onnistuu yhdellä napin painalluksella. Toisinaan äkkipikaistuksissa luotu päivitys voi vaikuttaa negatiivisella tavalla pidemmän aikaa kuin olisi osannut odottaa.

– Mikä tekee teistä niin helvetin spesiaaleja, että voitte kohdella minua kuin koiraa vuosien ajan?, Britney kirjoitti nyt jo poistetussa Instagram-päivityksessä Page Sixin mukaan.