Grace Boorin uimapuvussa säästettiin kangasta – niukka tulos ihastuttaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuori somekaunotar Grace Boor on yksi aikakautemme suosituimmista Instagram-malleista. Neitonen luo omaisuutta esittelemällä vartaloaan netissä. Kysyntää riittää, eikä vähiten siksi, että hän tietää mistä naruista vetää – kirjaimellisesti.

Niukoissa asuissa usein sosiaalisessa mediassa poseeraava Grace on nyt ikuistettu Miamissa uimapuvussa, jonka alaosasta oli selvästi säästetty hieman kangasta. Tulos oli kuin 1990-luvun alkupuolen trendi Los Angelesin Venice Beachilla.

Parikymppinen Grace Boor osaa tehdä bisnestä ulkonäöllään. Yhdysvalloissa asuvalla kaunottarella on Instagramissa 1,3 miljoonaa seuraajaa ja 1,2 miljoonaa seuraajaa TikTokissa. Lisäksi hän ylläpitää omaa maksullista sivustoa, jonka kautta fanit voivat tilata mieleistään sisältöä.