Jessica Alves pysäyttää kurveillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ainakin miljoona euroa ulkonäköönsä käyttänyt Jessica Alves etsi pitkään itseään. Nykyisin hän elää upeana diivana Yhdistyneen kuningaskunnan pääkaupungissa Lontoossa. Hän myöntää, että Jessica Alvesina eläminen vaatii paljon rahaa ja aikaa ulkonäön ylläpitämiseen. Taannoin Alves ilmoitti lopettaneensa kauneusleikkaukset.

Vartaloaan innokkaasti esittelevä Jessica on nyt poseeranut näyttävästi alusvaatteisillaan, ja poseeraukset paljastavat hyvin millainen hänen vartalostaan on leikeltynä muodostunut. Vähintäänkin kurvikas julkkistähti voisi uusien muotojensa myötä saada lempinimekseen Ihmis-Barbie, sillä kovin kaukana tiimalasivartalo ei leluhahmon muodoista enää ole.

Yhteensä 83 eri kauneusleikkauksessa käynyt Jessica Alves nousi kuuluisuuteen Ihmis-Keninä, mutta hän salasi kulisseissa elämänsä transsukupuolisena naisena. Nyt, kun hän on avoimesti tullut kaapista ulos ja toteuttaa itseään, on hän onnellisempi kuin koskaan aiemmin. Hän nauttii jopa kovasta kuntorääkistä, johon Jessica ottaa rohkeasti osaa.