Marika Fingerroos palvoi aurinkoa lomavideollaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävä kohukaunotar Marika Fingerroos on jättänyt viime vuosina pintajulkisuuden taakseen ja esitellyt elämäänsä lähinnä sosiaalisessa mediassa. Taannoin Fingerroos kertoi joutuvansa näkemään todella vaivaa kurviensa eteen ja sen näyttää kannattaneen. Kerroimme aiemmin miten Marika oli suunnannut hyvin ansaitulle aurinkolomalle.

Nyt kohukaunotar on palvonut aurinkoa asianmukaisessa sinisessä asussa ja tietenkin kuvannut samalla itsestään videota sosiaalisen median seuraajilleen.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, pyörittää nykyisin intiimivälineitä myyvää Sain.fi-verkkokauppaa. Marika nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.