Ashantin biksuissa ei kangasta tuhlattu – kehtaisitko pukea yllesi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu r&b-laulajatar Ashanti, eli Ashanti Shequoiya Douglas, muistetaan parhaiten takavuosien hiteistään Foolish ja What’s Luv, minkä lisäksi kaunotar on seurustellut räppäri Nellyn kanssa. Viime vuosina Ashanti on ollut hiljakseen, mutta aivan viime aikoina hän on selvästi aktivoitunut sosiaalisessa mediassa.

Nyt Ashanti on kuvattu keikistelemässä upeassa asussa rantamaisemissa. Hänen biksuihinsa ei nimittäin oltu tuhlattu kangasta, sillä ne paljastivat myös ylävartalosta enemmän kuin peittivät. Poseeraus on selvästi popkaunottaren fanien mieleen, sillä kuvat ovat saaneet suuren suosion.

Maailmankuulu popkaunotar Ashanti oli aikoinaan 9,5 vuoden mittaisessa suhteessa räppäri Nellyn kanssa. Pari oli yhdessä vuodesta 2003 vuoteen 2012. Pari ei koskaan myöntänyt mediassa olevansa yhdessä. Ashanti on nähty r&b-laulajan uran lisäksi elokuvissa. Hänen tuorein BraveHeart-albuminsa julkaistiin vuonna 2014.