Blink-182 laittoi sometilinsä uuteen uskoon – isoja uutisia tulossa?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen pop punk -yhtye Blink-182 vaikuttaa valmistautuvan isoon paljastukseen. Yhtye on faniensa yllätykseksi laittanut sometilinsä uuteen uskoon. Blink-182 on esimerkiksi poistanut kaikki vanhat julkaisunsa Instagram-tililtään.

Blink-182:n verkkosivuille ilmestyi viesti, jonka mukaan sivustoa uudistetaan. NME-lehden mukaan yhtye on myös alkanut tykkäilemään yllättäen Twitterissä 10 vuoden takaisista viesteistään. Kaiken kukkuraksi New Yorkin Manhattanille ilmestyi valtava Blink-182 -aiheinen mainostaulu.

Yhtyeen erikoinen nettikäytös on saanut fanit spekuloimaan, onko Blink-182 tekemässä paluun tutulla vanhalla kokoonpanollaan. Kitaristi-laulaja ja perustajajäsen Tom DeLonge erosi yhtyeestä vuonna 2015. Elokuussa hän kuitenkin jakoi Instagramissa vanhan kuvan bändistä ja lisäsi Instagram-profiiliinsa linkin Blinkin tilille.

Blink-182:n basisti-laulaja Mark Hoppus paljasti kesällä 2021 saaneensa syöpädiagnoosin. Hän kuitenkin kertoi myöhemmin samana vuonna syöpähoidon vaikuttaneen tehonneen. Loudwire-lehden mukaan Hoppuksen ja DeLongen välit lämpenivät basistin terveyshuolien aikana.