Showpainin supertähti Sara Lee kuoli 30-vuotiaana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Showpainija Sara Lee on kuollut 5. lokakuuta 30-vuotiaana. Kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisuuteen, mutta sekä painiyhteisö että hänen läheisensä ovat järkyttyneitä naisen yllättävästä poismenosta. Leen äiti on vahvistanut traagisen uutisen.

Sara Lee voitti MTV:n Tough Enough -realitysarjan kuudennen kauden vuonna 2015. Hänen äitinsä Terri Lee on kirjoittanut Facebookiin, että joutuu raskain sydämin kertomaan tyttärensä poistuneen ajasta ikuisuuteen Jeesuksen luokse.

– Olemme shokissa, Sara Leen äiti Terri kirjoitti.

Sara Lee päivitti vain hetki ennen kuolemaansa käyneen kuntosalilla treenaamassa, mutta oli vastikään parantunut poskiontelontulehduksesta. Hän oli naimisissa WWE-painija Wesley Blaken kanssa. Heillä on kolme yhteistä lasta.