Pasha Pozdniakova saunassa – vähemmästäkin hiki virtaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sometähti Pasha Pozdniakova poseerasi ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä, ja hänellä on Instagramissa puolitoista miljoonaa seuraajaa. Aniharva suomalainen on kyennyt sosiaalisessa mediassa samaan.

Äskettäin Pasha poseerasi somessa näyttävästi kellumassa vedessä, mutta nyt vuorossa on saunan lauteet. Siellä Pasha otti tyylikkäästi lämpöä vesileikkien jälkeen.

Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähtiin myös kansikuvassa.