Radioaseman automaattitoisto soitti Steel Pantheria keskellä päivää: ”Kuka imee minua tänään?”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Eteläafrikkalainen radioasema on julkaissut anteeksipyynnön sosiaalisessa mediassa, koska kanavan automaattitoisto oli soittanut rokkilistalta vahingossa legendaarista törkyrokki Steel Pantheria. Kappaleen nimi oli Gloryhole.

– Haluan pyytää varauksetta anteeksi Steel Panthersin kappaletta Gloryhole, joka soitettiin eilen sunnuntaina juuri kello 14:00 jälkeen. Tämä kappale yhdessä muiden Steel Panthersin kappaleiden kanssa varmuuskopioitiin vahingossa palvelimellemme järjestelmiimme kohdistuneen kyberhyökkäyksen jälkeen aiemmin tänä vuonna. Kun tunti on ajastettu, niin järjestelmä sisällyttää automaattisesti kappaleet täyttämään tuon ajan. Glory Hole oli valitettavasti järjestelmän valitsema kappale, Lyndon Johnstone LM Radiosta kirjoittaa Facebookiin.

– Olemme välittömästi poistaneet KAIKKI Steel Panther -kappaleet palvelimiltamme. Pyydän vielä kerran anteeksi tätä ja vakuutan teille, että tuon kappaleen sisältö ei resonoi sen kanssa, keitä olemme radioasemana ja yksilöinä.

Steel Panther on julkaissut asiasta tiedotteen omalla Facebook-sivuillaan saatesanoin: ”He ovat pahoillaan. Me sanomme olkaa hyvä!” Pian tämän jälkeen radiokanava poisti myös Facebook-päivityksen aiheesta. Päivitys on kuitenkin tallessa esimerkiksi täällä. Steel Pantherin kappaleessa lauletaan bordellin seinässä olevasta reiästä, jonne mies voi panna sukuelimensä intiimiä kanssakäymistä varten.