Rosanna Kulju haluaa maaseudulle: ”Kaipaan luontoa ja rauhaa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miss Helsinki -kauneuskilpailusta yrittäjäksi ja sosiaalisen median vaikuttajaksi ponnistanut Rosanna Kulju on kertonut avoimesti kamppailleensa mielenterveysongelmien kanssa. Kaupunkielämä saattaa muuttua ahdistavaksi, kun ympärillä on jatkuvasti liikennettä, ihmisiä ja melua. Sielu voi kaivata rauhaa ja niin kävi myös Rosanna Kuljulle.

Rosanna Kulju on kertonut Instagramissa, että myy Helsingin Punavuoren 50-neliöisen asunnon heti, kun on asunut siinä verottajan vaatiman kaksi vuotta. Hän karistaa ytimen pölyt jaloistaan ja suuntaa kohti maaseutua. Hän ei ole paljastanut, kuinka keskelle landea nainen muuttaa, mutta luonto on tärkeä elementti. Moni on tehnyt saman peliliikkeen.

– Kahdessa vuodessa on ehtinyt tapahtua miljoona ja kaksi asiaa, ja mun oma ajatusmaailma on muuttunut niin paljon ja ehkä siksi kaipaan luontoa ja rauhaa enemmän, Kulju pohdiskelee.