Tamu julkaisi odotetun soololevynsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaasalainen Mikko ”Tamu” Tamminen on tehnyt pitkän uran tuottajana, biisintekijänä ja eri yhtyeiden jäsenenä. Hän on urallaan työstänyt listaykkösiä muun muassa Aasian markkinoille ja radiohittejä suomalaisille kanaville. Vuonna 2020 hän aloitti myös soolouran Et ollutkaan yksin -singlellään (Kuuntele Spotifyssä).

Sittemmin Tamu on julkaissut radioiden soittolistoille niin ikään päätyneet singlet Mustalintuja Löydät sun taivaan, mutta nyt syksyllä häneltä julkaistiin kokonainen albumillinen musiikkia. Kuuntele albumi Spotifyssä tästä linkistä. Esikoislevy on nimeltään Osaksi suurempaa ja sen musiikista osa on tehty alunperin pöytälaatikkoon.

– Osaa kappaleista tosin ajattelin jossain vaiheessa tarjota muille artisteille, mutta jotenkin biiseistä tuli niin itseni näköisiä, etten enää halunnut luopua niistä. Levyn nimi kuvailee sitä viestiä, jota haluan teksteilläni välittää. Olemme jokainen pieni, mutta tärkeä pala maailmankaikkeutta. Lauluissa käyn läpi henkilökohtaisia tapahtumia elämästäni, mutta ne sisältävät myös ympärilläni, Tamu kertoo.

Tamun tuoreita kuulumisia voi seurata myös Tiktokissa tästä linkistä.

@tamuvirallinen Ystävät❤️ ”Osaksi suurempaa” -albumi ulkona nyt! Käy kuuntelemassa! #uuttamusaa #tamu #albumijulkaisu #osaksisuurempaa #albumi ♬ alkuperäinen ääni – Tamu