Ruotsissa suuri etsintäoperaatio – nuori nainen katosi pubireissun päätteeksi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ruotsin poliisi on pyytänyt kotivartiostoa mukaan etsimään Vetlandasta kadonnutta naista. Poliisi on tiedottanut 21-vuotiaan naisen kadonneen viime viikonloppuna pubireissun päätteeksi. Poliisi epäilee katoamiseen liittyvän rikoksen ja siksi se on saanut pyydettyä mukaan suuren joukon vapaaehtoisia. Kotivartiosto on osa Ruotsin rauhanaikaista armeijaa.

Aftonbladetin mukaan kadonnutta naista on etsitty ahkerasti viime päivinä niin jalkaisin kuin veneellä. Apuna on ollut myös poliisikoiria. Ei ole tiedossa, onko alueella suoritettu kadonneen etsintää ilmasta käsin. Lisäsi mukana on pelastuslaitoksen työntekijöitä.

– Meillä ei ole tietoa, että mitään olisi vielä löydetty, mutta pyydämme yleisön apua, poliisin tiedottaja sanoo.

Kadonnut nainen on 160 senttimetriä pitkä, normaalivartaloinen ja hänellä on punaiset kiharat hiukset. Hänen vaatetuksestaan ei ole tietoa katoamishetkellä. Poliisi on pidättänyt kaksi naista, joita on epäilty sieppauksesta. Nainen katosi lauantai-iltana, mutta hänen ilmoitettiin kadonneeksi sunnuntaina.