Oulun poliisi julkaisi varoittavan videon – hirvikolari todella lähellä

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Syyshämärässä liikkuvien autoilijoiden on syytä olla tarkkana varsinkin syrjäisillä teillä. Hirviä on liikkeellä paljon, minkä vuoksi eläinonnettomuuksia tapahtuu jopa päivittäin. Viranomaiset ovatkin muistuttaneet ennakoinnin tärkeydestä tien päällä.

Oulun poliisi jakoi Twitter-tilillään kojelautakameran läheltä piti-tilanteesta varoittavana esimerkkinä autoilijoille. 16. lokakuuta kuvatulla videolla hirvi on loikkaamassa tielle poliisiauton eteen. Yhteentörmäykseltä kuitenkin lopulta vältyttiin.

– Viikonloppuna hirvi oli loikata meidänkin partioautomme eteen. Pienellä väistöllä saimme estettyä kolarin. Ennakointi on nyt kovaa valttia, joten nostakaa kaasujalkaa ja laskekaa ajonopeuttanne, Oulun poliisi muistutti twiitissään.