Norjalainen povipommi uhkaa lopettaa sometuksen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Norjalainen yksinhuoltajaäiti Sindy Starlet on päätti taannoin ratkaista taloushuolet kertaheitolla glamourmalliksi ryhtymällä. Ura jäi kuitenkin vain muutaman vuoden mittaiseksi ja nyt hän on tehnyt bisnestä kenkäkauppiaana. Nainen jopa miettii, jos lopettaisi koko sosiaalisen median käytön.

– En tiedä miksi minulla edes on Instagram. Julkaisen vain kuvia. Minun täytyy pohdiskella, mitä teen tililläni enää. Ehkäpä poistan sen, aika näyttää! Sindy Starlet pohdikselee omakuvansa yhteydessä englanniksi.

Hän on saanut Instagramin kautta ainakin ulkomaalaista juttuseuraa, koska naisen kielitaito on kohentunut melkoisesti. Hän osasi julkisuutensa alkuvaiheessa ainoastaan englantia. Sindy Starlet sanoi aiemmin janoavansa rikkauksia ja kuuluisaa elämää ulkonäkönsä avulla. Hänellä on teini-ikäinen poika.