Loistouutisia! Uusi Mies ja alaston ase -elokuva työn alla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Leslie Nielsenin tähdittämä Mies ja alaston ase lukeutuu komediaelokuvien kiistämättömiin klassikoihin. Keväällä elokuvan uuden version vihjattiin olevan suunniteluasteella. Nyt projekti on edennyt.

Uuden Mies ja alaston ase -elokuvan ohjaa muun muassa Chip ’n Dale: Rescue Rangers ja Popstar: Never Stop Never Stopping -elokuvista tunnettu Akira Schaffer. Päärooliin kaavaillaan edelleen näyttelijä Liam Neesonia. Hän näyttelisi Deadline-sivuston mukaan Nielsenin näyttelemän Frank Drebinin poikaa.

Liam Neeson tunnetaan paremmin draama- ja toimintatähtenä kuin komedianäyttelijänä. Se kuitenkin sopii Mies ja alaston ase -elokuvien linjaan, sillä myös Leslie Nielsen nousi alun perin julkisuuteen draamarooleista komedian sijaan.

Mies ja alaston ase oli alun perin Police Squad -sarjan spinoff-elokuva, ja se poiki myöhemmin kaksi jako-osaa. Pääroolia esittänyt Nielsen menehtyi 84-vuotiaana vuonna 2010.