Lähes 4 000 ihmistä pomppi trampoliinilla – hämmentävä ennätys

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Meksikon pääkaupungissa todistettiin taannoin erikoista ja ennätyksen rikkoutumiseen johtanutta tempausta. Yhteensä lähes 4 000 ihmistä pomppi samanaikaisesti trampoliinilla. Onneksi eivät kuitenkaan samalla trampoliinilla.

Méxicossa järjesttetyssä tapahtumassa 3 935 ihmistä osallistui fitness-tunnille, jossa liikuntaa harrastettiin trampoliineille hyppien. Plaza del Plinthissä järjestetyssä tempauksessa oli paikalla järjestäjien ja osallistujen lisäksi Guinnessin ennätystenkirjan tuomari. Hän vahvisti tapahtuman rikkoneen maailmanennätyksen.

Tapahtuman järjestäjien mukaan trampoliineilla loikki yhteensä yli 4 000 ihmistä. Noin 130 osallistujan suoritus joudutiin kuitenkin syystä tai toisesta hylkäämään, uutisoi UPI.