Sara Jean Underwood kuin tosielämän Jessica Rabbit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Sara Jean Underwood tunnetaan Playboy-lehden sivuilta ja sosiaalisen median kuvistaan. Vuoden 2007 Playmate on toiminut myös realitytähtenä ja G4-kanavan Attack of the Show -ajankohtaisohjelman juontajana.

Rohkeissa kuvissa ajoittain jopa alastomana poseeraava Sara nähdään nyt punaisessa peruukissa, asuissa ja meikeissä, jotka tuovat elävästi mieleen sarjakuvahahmo Jessica Rabbitin. Tosielämän neiti Rabbit on jälleen onnnistunut sykähdyttämään sosiaalisen median seuraajansa.

Sara Jean Underwood on opiskellut mallintöiden ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Ryan Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa. Vuonna 2012 hänet valittiin Esquire-lehdessä Vuoden kuumimmaksi naiseksi.