Sointu Borg käänsi miesten katseet Espanjassa: ”Erittäin sivistyneet kahvit”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiosta tuttu julkkiskaunotar Sointu Borg voitti taannoin Diili-ohjelman ja on sittemmin laajentanut toimenkuvaansa muun muassa kirjailijaksi. Elämänkokemusta ja näkemystä löytyy siis enemmän kuin monilla ikätovereilta.

Nyt Borg on suunnannut minilomalle Espanjaan, jossa hän on tutustunut esimerkiksi Barcelonan nähtävyyksiin ja kahvilakulttuuriin. Pitkänhuiskea suomalainen kurvitar ei taatusti jäänyt paikallisilta miehiltä huomaamatta. Sosiaalisessa mediassa hänet nähdään nyt nauttimassa sivistyneesti kahvia katukahvilassa.

Taannoin Sointu kertoi joutuvansa vastaamaan usein kysymykseen siitä mitä lisäarvoa kiroilu, keson näyttäminen ja alituinen tisseistä jauhaminen tuovat hänelle. Borg vastasi kysymyksiin napakasti sosiaalisen median päivityksessään.

– Usein tutkinto ei kerro ihmisen sivistyneisyyden tasosta yhtikäs mitään. Sivitys ei tarkoita pelkkää akateemista sivistystä. Se tarkoittaa myös tilannetajua, tunneälyä ja käytöstapoja. Se tarkoittaa yksilön henkistä ja sisäistä kehittyneisyyttä sekä kypsyyttä. Tämän tyyppinen kypsyys on puutteellista useammalla tohtorilla, huipputaiteilijalla ja maisterilla, believe me, Sointu totesi.