Tavaratalon asiakas pidätettiin – syytetään 1 000 dollarin huijauksista itsepalvelukassalla

Ohhoh! · Tim Isokivi

Itsepalvelukassat ovat yleistyneet kaupoissa niin Suomessa kuin maailmallakin. Nyt Yhdysvaltojen Michiganissa on pidätetty 34-vuotias nainen syytettynä mittavasta huijausten sarjasta Walmart-tavaratalon kassoilla.

Nainen jäi Fox 2 -uutissivuston mukaan kiinni ostosten maksamatta jättämisestä Alpena Countyssä sijaitsevassa tavaratalossa heinäkuussa. Asiakas kiisti teon häntä lähestyneelle työntekijälle ja poistui paikalta. Valvontakameran videon tarkistaneen työntekijän mukaan nainen oli varastanut huhtikuusta lähtien 1 000 dollarin edestä tuotteita jättämällä ne skannaamatta itsepalvelukassalla.

Nainen pidätettiin kotonaan 29. syyskuuta. Häntä syytetään petoksesta. Samaisessa Walmart-myymälässä jäi taannoin kiinni myös kaksi asiakasta, jotka yrittivät huijata itsepalvelukassalla viivakoodeja vaihtamalla.