Suositusta pehmolelusta takaisinveto – käyttö tulee heti lopettaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosituista pehmoleluista on tehty takaisinveto mahdollisesti vaaratilanteita aiheuttavan vian vuoksi. XS Lelut kertoo poistavansa myynnistä Huggy Wuggy -pehmolelun, sillä siinä piilee tukehtumisvaara.

Takaisinveto koskee 40 sentin kokoisia Huggy Wuggy -nukkeja tuotekoodeilla 59061, 59062, 59064, 59065, 58172, 58173. Lelua on myyty XS Lelut -myymälöissä ja verkkokaupassa 24. huhtikuuta – 24. lokakuuta välisenä aikana.

Lelussa havaittu turvallisuusriski koskee sen silmiä. Ne voivat nimitäin irrota ja aiheuttaa tukehtumisvaaran lapsille. XS Lelut kehottaa lopettamaan tuotteen käytön ja poistamaan sen lasten ulottuvilta.

– Pyydämme ystävällisesti kaikkia tuotteen ostaneita asiakkaitamme palauttamaan tuotteen lähimpään myymäläämme. Palautamme tuotteen ostohinnan takaisin täysimääräisenä, XS Lelut tiedottaa.