Taylor Swiftin uusi levy murskasi Spotifyn ennätyksen – niittää jättisuosiota

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja-lauluntekijä Taylor Swift julkaisi 21. lokakuuta tuoreen Midnights-albuminsa. Tämän hetken suosituimpiin lukeutuvan poptähden uusi levy on saavuttanut odotetusti valtavan suosion niin suoratoistossa kuin levykaupoissakin. Midnights nousi Spotifyssä eniten 24 tunnin aikana koskaan keränneeksi albumiksi.

Swift nousi myös suoratoistopalvelussa eniten yhden vuorokauden aikana kuunnelluksi artistiksi. Levyn fyysistä painosta myytiin viikonloppuna pelkästään Yhdysvalloissa yli 800 000 kappaleen edestä.

Midnights-albumi eroaa Swiftin edellisten Folklore ja Evermore -levyjen indie folk -linjasta elektronisemmalla tyylillään. Albumin tuotti tähden kanssa pitkään yhteistyötä tehnyt Jack Anttonoff. Levystä julkaistiin myös seitsemän ylimääräistä kappaletta sisälttävä Midnights (3am Edition) -erikoisversio.