Big Brotherissa yllätyskäänne – Saara Aalto ilmestyy taloon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Big Brother Suomi -realitysarjan asukkaiden keskuuteen saapuu perjantaina yllätysvieras. Kansainvälistäkin uraa tehnyt suomalainen laulaja-lauluntekijä Saara Aalto vierailee BB-talossa yhden yön ja kahden päivän ajan.

Saara Aalto kertoo järjestävänsä BB-talon asukkaille kahden päivän mittaisen laululeirin. Tarkoiuksena on valmentaa asukkaita tulevan musiikkitehtävän haasteita varten. Tähtivieras saapuu taloon perjantaina kello 11 ja poistuu lauantaina.

– Nyt on siis luvassa kahden päivän heittäytymiset ja riehumiset. Katsotaan minkälaisia laululintusia saan asukeista kuorittua kahdessa päivässä. Minähän olen tunnetusti vaativa ja kunnianhimoinen ope, joten asukit, valmistautukaa! Sekä luvassa on tietysti yllätyksiä… kuten biisin säveltäminen yhdessä, Aalto kertoi Instagramissa.

Aallolla on jo aikaisempaa kokemusta tositelevisiosta, sillä hän on ollu mukana muun muassa The Voice of Finlandissa ja Iso-Briannian X-Facorissa. Laulaja on nyt käynnissä olevan BB-kauden toinen julkkisvieras. Aikaisemmin talossa vieraili painin maailmanmestari ja julkkisten vip-kauden viime vuonna voittanut Petra Olli, joka valmensi asukkaita päällikkökilpailuun.