Demi Rose ei turhaan rintaliivejä käytä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Upea brittikaunotar Demi Rose ryhtyi taannoin rahastamaan innokkaimpia seuraajiaan rohkeilla kuvillaan, mutta hän jakaa edelleen kuviaan myös maksutta Instagramissa yli 20 miljoonalle seuraajalleen.

Viime viikkoina Karibialla näyttävästi lomaillut ja poseerannut kurvitar on viime päivinä nautiskellut Costa Rican antimista ja maisemista. Nyt hänet nähdään nauttimassa aamiaista poikkeuksellisen näyttävästi. Hänellä on nimittäin yllään avonainen kylpytakki, jonka alle hän ei luonnollisestikaan ole pukenut rintaliivejä.

Taannoin Demi Rose vihjaili liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.