Temppari-Mattu kurvikkaana Thaimaassa – taas mukana realitysarjassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Temptation Island Suomi -realitysarja esitteli taannoin suomalaisille värikkään ja vauhdikkaan persoonan, Mattun. Kurvikas ja vauhdikas luonnonlapsi suuntasi viettelysten saarelle Japen kanssa, mutta sittemmin suhde ajautui karille. Sittemmin hän alkoi seurustella samasta ohjelmasta tutun Joonaksen kanssa.

Tällä kertaa Mattu nähdään poseeraamassa sosiaalisessa mediassa upeassa lomakuvassa, jossa hän nautiskelee täysin rinnoin Thaimaassa, jossa hän oli omien sanojensa mukaan somelomalla. Samalla Mattu paljasti olevansa mukana uudessa realitysarjassa nimeltä Good Luck Guys.

Mattu on käynyt Temptation Islandilla jo kaksi kertaa. Hän tarjosi ensimmäisellä Temptation Island Suomen vierailullaan katsojille hyvää viihdettä. Toinen vierailu saarelle kuitenkin floppasi, kun pari poistui nopeasti kuvauksista. Viime vuonna Mattu koki kovia, sillä hän sairasti koronan, mutta ehti toki nauttia vuodesta ja kuvata myös uutta televisiosarjaa.