Uuden Call of Dutyn realismi hämmästyttää: ”Vaikea uskoa videopeliksi”

Digi Pelit · Tim Isokivi

Pelien grafiikkamoottorit kehittyvät jatkuvasti. Uusimman sukupolven tietokoneiden ja konsolien pelit alkavat olla parhaimmillaan jo niin realistisia, että pelivideoitta saattaisi nopeasti luulla todellisessa maailmassa kuvatuiksi.

Sosiaalisessa mediassa on hämmästelty tulevaa Call of Duty: Modern Warfare 2 -peliä esittelevää videota. Pelin yksinpelikampanjasta peräisin olevalla videolla nähdään varsin tarkka virtuaaliversio Amsterdamista.

– Amsterdam näyttää hämmästyttävän realistiselta uudessa Call of Dutyssä. Melkein vaikea uskoa tämän olevan videopelistä, kommentoi videon jakanut Juan Buis Twitterissä.

Realismin tunnetta sekoittavat lähinnä ihmishahmot, jotka liikkuvat edelleen hieman robottimaisesti oikeisiin ihmisiin verrattuna. Call of Duty: Modern Warfare 2 ilmestyy Windows PC, Xbox One, Xbox Series X/S, Playstation 4 ja Playstation 5 -laitteille 28. lokakuuta.