Anthony Bourdain tekstiviestissä ennen kuolemaansa: ”Vihaan olla kuuluisa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkiskokki Anthony Bourdain kamppaili kuuluisuuden ja sydänsurujen kanssa ennen kuolemaansa. Lopulta synkät hetket johtivat hänet tekemään kohtalokkaan ja todella lopullisen ratkaisun. Uutuuskirja Down and Out in Paradise: The Life of Anthony Bourdain paljastaa, että hän oli lähettänyt merkityksellisiä tekstiviestejä ennen itsemurhaa.

– Vihaan myös fanejani. Inhoan olla kuuluisa. Vihaan työtäni, epätoivoon ajautunut mies oli kirjoittanut kirjan mukaan entiselle vaimolleen Ottavia Busia-Bourdainille.

– Olen yksinäinen ja elän jatkuvassa epävarmuudessa.

Bourdainilla ja hänen tyttöystävällään Asia Argentolla oli parisuhdeongelmia. Bourdain kärsi mustasukkaisuudesta, koska Argentino oli nähty tanssimassa ranskalaisen toimittajan Hugo Clémentin kanssa roomalaisessa ravintolassa. Myös Bourdain oli tahollaan ajautunut parisuhteen ulkopuolisiin suhteisiin. He päätyivät eroon muutama päivä ennen kuin kokki hirtti itsensä.

MIELI ry:n Kriisipuhelin päivystää 24 tuntia vuorokaudessa joka päivä numerossa 09 2525 0111. Voit soittaa nimettömästi ja luottamuksellisesti.