Pizzapohjat kärähtivät pizzatehtaalla Pudasjärvellä – pelastuslaitos paikalle

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pohjois-Pohjanmaan Pudasjärvellä todistettiin maanantaiaamuna pizzaan liittyvää onnettomuutta. Pizzapohjat kärähtivät paikallisessa pizzatehtaassa niin pahasti, että paikalle hälytettiin apuvoimia.

Pizzapohjat olivat alkaneet savuamaan Apetitin tehtaan tuotantontotiloissa toimintahäiriön vuoksi. Pelastuslaitoksen mukaan kärähtäneet pizzapohjat aiheuttivat tiloissa voimakasta savunmuodostusta. Savua kantautui ulos asti ilmavaihdon kautta ja avonaisista ovista.

Pelastuslaios sai hälytyksen tapauksesta maanantaiaamuna puolen kymmenen aikoihin. Tapauksesta ensimmäisenä uutisoineen Ilta-Sanomien mukaan varsinaista tulipaloa ei ehtinyt aiheutua tehtaalla. Henkilökunnan tyhjennettyä uunin pelastuslaitos varmisti tilanteen olevan kunnossa ja tuuletti tilat.