Wolt kuljettaa nyt myös apteekkituotteita – Helsingissä myös reseptilääkkeitä

Koti & Asuminen Terveys Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ravinto-annosten ja elintarvikkeiden kotiinkuljetukseen erikoistunut Wolt on laajentamassa toimiaan. Palvelun kautta on mahdollista tilata jatkossa myös apteekkituotteita Turussa ja Helsingissä.

Apteekkituotteita voi alkuun tilata Turussa Länsikeskuksen apteekissa ja Helsingissä Apteekki 360 Ympyrätalon verkkokaupan kautta. Lääkekuljetusta on kokeiltu molemmissa kaupungeissa noin kuukauden ajan. Palvelua on tarkoitus laajentaa myös muihin Suomen kaupunkeihin, joissa Woltin kuljetuspalvelu on käytössä.

Woltin kautta kotiin voi tilata reseptivapaita tuotteita, kuten särky-, närästys- ja flunssalääkkeitä sekä intiimituotteita. Helsingissä Apteekki 360 Ympyrätalon kotiinkuljetettavat tuotteet myydään liikkeen oman verkkokaupan kautta, minkä ansiosta myös reseptilääkkeiden tilaaminen kotiovelle on mahdollista.