Hämmästyttävät halloween-koristelut – Stranger Things -hahmo leijailee ilmassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Halloweenin alla monien yhdysvaltalaisten kotien pihoille ilmestyy näyttäviä ja karmivia kauhuteemaisia koristeluja. Niistä hämmästyttävimpiin kuuluvat Chicagossa asuvan pariskunnan Stranger Things -teemaiset rekvisiitat.

TikTok-pariskunta Dave ja Aubrey ovat aiheuttaneet ihmetystä erityisesti Stranger Thingsin uuden kauden kuuluisasta kohtauksesta inspiraation saaneella koristeellaan. Kodin pihassa näyttää leijailevan ilmassa sarjasta tuttu hahmo Max. Pariskunta ei ole toistaiseksi paljastanut, kuinka painovoimaa uhmaavalta vaikuttava tehoste on toteutettu.

Stranger Things -teema korostuu Daven ja Aubreyn halloween-koristeluissa muutenkin. Pariskunta on muun muassa valmistanut Vecna-pahiksen valtaistuimen vaahtomuovista ja pystyttänyt vanhanaikaisen kaappikellon pihalleen.

@horrorprops

♬ Stranger Things – Kyle Dixon & Michael Stein

@horrorprops Times Up Max. #vecnascurse #diyproject #horrortok #fyp #trending #strangerthings #strangerthings4 #upsidedown #timesup #halloween #transworld2022 #venca #saddiesink ♬ Stranger Things – Kyle Dixon & Michael Stein

@horrorprops The most acceptable excuse ever? #strangerthings #diyhalloween #vecnascurse #upsidedown #spookytok #horrorprops #halloween2022 #halloweendiydecor #diyproject #horrortok #fyp ♬ Super Freaky Girl – Nicki Minaj