Kim Kardashianin synttärisuunnitelmat pieleen – Las Vegas vaihtui pikaruokalaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashian täytti taannoin 42 vuotta. Realitytähtenä ja yrittäjänä tunnetun kuuluisuuden oli tarkoitus juhlistaa merkkipäivää sunnuntaina Las Vegasissa. Sääolosuhteiden vuoksi kävi kuitenkin toisin.

Kimin oli tarkoitus makustaa Kylie Jennerin yksityiskoneella Los Angelesista Las Vegasiin Usherin keikalle yhdessä siskonsa Khloen ja äitinsä Kris Jennerin kanssa. Voimakkaiden tuulenpuuskien vuoksi lennonjohto kuitenkin totesi laskeutumisen olevan liian vaarallista, ja kone joutui palaamaan Los Angelesiin.

Syntymäpäiväseurueen oli ollut tarkoitus illallistaa Vegasissa italialaisessa ravintolassa. Page Six -sivuston mukaan he päätyivät sen sijaan ruokailemaan juhlavaatteissa In-N-Out Burger -pikaruokaravintolassa.

Kardashianin syntymäpäiväsuunnitelmien lisäksi Las Vegasin sääolosuhteet vaikuttivat muihinkin tapahtumiin. Esimerkiksi When We Were Young -festivaalien ensimmäinen päivä jouduttiin perumaan voimakkaan tuulen vuoksi.