Claudia Alenden rohkea halloween-asu ei jätä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maineikkaasta Miss Peppu -kilpailusta vuonna 2014 maailmanlaajuiseen tunnettuuteen noussut Claudia Alende sai aikoinaan lempinimen ”Megan Foxin kaksoisolento”. Sittemmin hänelle on kertynyt jo 18 miljoonaa seuraajaa sosiaalisissa medioissa.

Tällä kertaa Claudia on poseerannut huippunäyttävänä halloweenin kunniaksi. Hänet nähdään nimittäin punaisessa hyvin niukassa lateksiasussa, jonka lisäksi hänellä näyttää olevan aseenaan imuri. Tältä arkkipahikselta tuskin yksikään pölyhiukkanen pääsee pakoon.

Brasilialainen Claudia Alende on nousi Miss Peppu -finalistista kolmessa vuodessa valtavaan suosioon sosiaalisessa mediassa, sillä hänellä on yksin Instagramissa ja Facebookissa nykyisin jo 18 miljoonaa seuraajaa ja fania. Äskettäin Alende muutti kotimaastaan Yhdysvaltoihin.