Mikä kaunotar! Jennifer Lopez paljasteli somekuvissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähdet Jennifer Lopez ja Ben Affleck vahvistivat taannoin suhteensa salaisissa häissä Las Vegasissa. Samalla he saivat poseerata myös Elviksen aikoinaan käyttämässä Cadillacissa.

Nyt Jennifer Lopez on esitellyt upeaan vartaloaan poseeraamalla alusvaatteisillaan sängyllä. Kuvakoosteessa hyväntuulinen poptähti nähdään siis melko niukassa asussa, ja hänellä on tosiaan myös mitä esitellä seuraajilleen sosiaalisessa mediassa.

Jennifer Lopez ja Ben Affleck tapasivat Gigli-elokuvan kuvauksissa vuonna 2002, ja vielä saman vuoden aikana he menivät kihloihin. Pari erosi vuonna 2004, kunnes he palasivat yllättäen jälleen yhteen vuonna 2021. Lopez ja Affleck paljastivat huhtikuun alussa menneensä jälleen kihloihin ja syksyllä lopulta naimisiin.