Vakoojan hurja väite: ”Vladimir Putinilla on kolme kaksoisolentoa, eikä oikea ole edes olemassa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Venäjän presidentti Vladimir Putinin on väitetty käyttävän kolmea eri kaksoisolentoa, joiden ulkonäköä on muutettu plastiikkakirurgian avulla. Samaan aikaan on epäilty, onko aitoa Putinia enää edes olemassa. Tiedot ovat peräisin ukrainalaiselta vakoojalta, joten kyseinen väite voi olla myös puhdasta sumutusta.

Kun länsi ja itä taistelevat keskenään, yrittävät mahtivallat ja sotien eri osapuolet kehitellä mitä mielenkuvituksellisimpia väitteitä ja tarinoita. Propagandaa, vaikuttamista ja valheita hyödynnetään todennäköisesti puolin ja toisin – onhan kyseessä sotatilanne. Totuus löytynee jostain keskivaiheilta.

Ukrainan sotilastiedustelun päällikkönä toimiva kenraalimajuri Kyrylo Budanov on nyt väittänyt, että presdentti Vladimir Putin käyttää kaksoisolentoja yrittääkseen peitellä hallinnan menetystä Kremlissä. Hän kertoi havainnoista Daily Mailille.

– Tiedämme nimenomaan kolmesta henkilöstä, jotka esittävät häntä jatkuvasti, mutta emme tiedä kuinka monta heitä todellisuudessa on. He kaikki joutuivat plastiikkakirurgiseen leikkaukseen, jotta he näyttäisivät samanlaisilta. Suuri kysymys on, onko oikea Putin edelleen olemassa? Ainoa asia, joka paljastaa valehenkilöt on niiden pituus. Se näkyy videoissa ja kuvissa. Myös elehtiminen, kehon kieli ja erilaiset, jokaiselle ihmiselle ainutlaatuiset korvalehdet paljastavat eroavaisuuksia.