Vanki karkasi Pyhäselän vankilasta ilman housuja ja toista kenkää

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Pyhäselän suljetusta vankilasta karkasi ulkoilun yhteydessä kaksi miesvankia tänä aamuna. Toinen karkureista on otettu kiinni, mutta toinen on edelleen kateissa. Pyhäselän vankila sijaitsee Pohjois-Karjalassa Hammaslahden taajamassa.

– Kateissa olevalla vangilla on taustalla enimmäkseen omaisuusrikoksia eikä häntä ole pidettävä vaarallisena sivullisille tai viranomaisille. Poliisi ja rikosseuraamuslaitoksen henkilökunta jatkavat etsintöjä, viranomaiset tiedottavat.

Kateissa olevalla vangilla oli karkaushetkellä yllään musta verryttelytakki, jossa on olkapäillä vaaleita raitoja. Lisäksi hänellä oli musta pipo, jossa on edessä harmaata kuviota sekä oranssivalkoiset hanskat. Karkurilla oli toisessa jalassa musta Adidas merkkinen kenkä, jossa on oranssit nauhat. Karkurilla ei ollut karkaushetkellä yllään päällyshousuja eikä toista kenkää.

Karkuri on iältään nelikymppinen, noin 190 senttimetriä pitkä ja vartaloltaan hoikka. Poliisi pyytää ilmoittamaan tuoreista havainnoista hätäkeskukseen sekä vanhemmista havainnoista sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.